ПН-НД 10:00-17:00, Вихідний середа
Екскурсія до музею Булгакова
Замовлення екскурсії
з гідом
Обрати дату
Обрати час
Тип та кількість квитків
*В екскурсійній групі одночасно можуть бути присутніми не більше 6 чоловік
Контактні дані

Загальна інформація

{{ customer_name }}

{{ customer_phone }}

e-mail: {{ customer_email }}

Дата відвідування: {{ printDate }}

Час відвідування: {{ order_time }}

Тип та кількість квитків: {{ printTickets }}

Екскурсійне обслуговування сплачується додатково!

Ваше замовлення
№ {{order_id}} прийнято.


Дякуємо за замовлення! Ми зв’яжемось в разі змін.


Якщо ви бронюєте екскурсію саме в день свого візиту — обов‘язково підтвердіть бронювання, зателефонувавши: +380444253188

{{ printDate }}

{{ order_time }}

{{ order_type }}

{{ printTickets }}

До сплати: {{ total_price }} грн.
Екскурсії
з аудіогідом
Без попереднього бронювання!

Ви можете відвідати музей у наступні години:
11:00, 11:30, 12:30, 13:00, 13:30,
14:30, 15:00, 15:30, 16:30

Додаткова інформація за телефоном:
+380 (44) 425-31-88

Підтримати музей

Переказ на рахунок БФ "Фонд сприяння діяльності літературно-меморіального музею М. Булгакова в місті Києві" є благодійним внеском та не повертається платникові.

Кожен внесок — допомога у реалізації проєктів, спрямованих на розвиток культурного середовища Києва (орієнтовна сума сбору — 100 000 тис. грн). Ми віримо, що музей — це хаб, де має бути комфортно кожному, тому й далі плекатимемо традиції Дому: музичні вечори, тематичні виставки, ексклюзивні формати екскурсій, чаювання на веранді, тощо.

Дякуємо за підтримку!

100 грн.
Сума пожертви
200 грн.
Сума пожертви
500 грн.
Сума пожертви
1000 грн.
Сума пожертви

30 грудня в музеї відбулася презентація книжки Сергія Тараненка "Пригоди Марка у княжому Києві"!

30.12.2022

Дякуємо всім присутнім за чудову теплу атмосферу!

Сергій Тараненко:

«З 9 по 30 грудня провів вісім презентацій «Пригоди Марка у княжому Києві». Остання у 2022 році в Bulgakov museum in Kyiv. Дякую за організацію та фото Ганна Путова, а за теплу сімейну атмосферу Людмила Губианури.

P.S. У світлій кімнаті позаду мене жінки плетуть маскувальні сітки для ЗСУ.»
 

«Ідея «Пригод Марка у княжому Києві» виникла з обіцянки синові Маркові написати для нього і його ровесників доступну книжку про історію стародавнього Києва. Одночасно з українськомовною версією вийшла й книжка англійською: «The Adventures of Marko in Princely Kyiv».

«Ця книга потрібна саме зараз, як ніколи, — впевнений Сергій Тараненко. — Весь цивілізований світ розуміє, що вторгнення російської федерації в Україну не є просто якоюсь воєнною операцією, воно спрямоване на знищення нашої культури. Але наша відповідь проста: ми будемо відстоювати не лише нашу незалежність, а й нашу ідентичність європейського народу з культурною спадщиною. Ця книга-підказка на допомогу нашим дітям — майбутньому незалежної України із власною історією».

За сюжетом підліток із сучасного світу завдяки зачарованому персню потрапляє до Києва 1170 року. Мандруючи давнім містом, Марко бачить видатні пам’ятки архітектури й археології, зустрічає історичних осіб, а також – друзів і ворогів. Після низки пригод хлопець повертається додому.

Мандрівка в минуле нині є фантастикою, але все, що пов’язане з історією Києва, – реальне. У книжці багато кольорових ілюстрацій, у основі яких – наукові реконструкції жител, садиб, фортифікації та монументальної архітектури Києва 10–13 століть. Серед цих об’єктів – і предмети з колекції Національного музею історії України.

У книжці понад 120 QR-кодів, завдяки яким можна дізнатися про пам’ятки більше. Крім QR-кодів, для кращої локалізації пам’яток 12 століття на території сучасного Києва автор пропонує скористатися електронною мапою з маршрутом головних героїв. На ній також позначені видатні місця, на які варто звернути увагу. Тобто, це мапа унікальної екскурсії Києвом 12 століття, яку можна здійснити у наш час.

Мапу легко звантажити на сайті: https://prygodymarkakyiv.wixsite.com/prygody-marka-kyiv

Читайте також